Café Storslam drivs sedan 11 mars 2019 av Näringslivets EU-Byrå AB.

Caféet är beläget i Bridgeklubben S:t Eriks lokaler på Kronobergsgatan 12 på Kungsholmen i Stockholm. BK S:t Erik är (så vitt vi vet) världens största bridgeklubb med sina drygt 3 300 medlemmar. Café Storslam har i normalfallet öppet 09-21 måndag-torsdag, 09-15 på fredagar och anpassar öppettiderna på helgerna beroende på den verksamhet som bedrivs i lokalen. Förutom ligaspel och tävlingar som arrangeras av bridgeklubben så bedriver även Nya Bridgeskolan kurser i klubbens lokaler.

Vårt utbud består av en smörgåsar, bullar, kakor, kondisbitar, smoothies, sallader och en hel del mat. Våra huvudleverantörer är Balders Bröd (börd, bullar & kondisbitar), Carolines Kök (färdiga maträtter) & Winjas Grosshandel (ost & salami). I tillägg till detta gör vi en hel del mat själva (grönsakssoppor, thaisoppa, enshilada, lammfärsbullar, sallader, smörgåsar, wraps, smoothies, fruktsallad, etc).

I normalfallet är vi nu under våren mitt inne i en högsäsong där bridgelokalen normalt sett är fylld med hundratals bridgespelare. Med anledning av Coronaviruset så har vi nu dock väldigt tuffa tider som många andra. Vi har därför beslutat oss för att börja med hemleveranser. Med anledning av detta så har vi anpassat vårt utbud för detta ändamål. Vi har bl.a. kompletterat med portionsförpackningar från Carolines Kök.

SÖKA PÅ POSTNUMMER